smartphone na pozadí facebook a meta bussiness manager

Ako nazdieľať prístupy v Facebook Business Manager svojej agentúre?

Kategória: Marketing, Tipy a návody

Zdieľanie prístupu k Facebooku či iným sociálnym sieťam je ako otváranie dverí pre spoluprácu. Preto vám ukážeme, ako to urobiť bezpečne a ľahko.

Facebook Business Manager je nástroj, ktorý umožňuje správu a optimalizáciu reklamných kampaní, stránok a ďalších aspektov digitálneho marketingu. Pre mnohé firmy a podnikateľov je nevyhnutné zdieľať prístup k Business Managerovi najmä vtedy, keď spolupracujú s agentúrami alebo externými odborníkmi.

To umožňuje agentúram efektívne pracovať na reklamných kampaniach a spravovať obsah na Facebooku a Instagramu. V tomto článku vám ukážeme, ako môžete jednoducho a bezpečne zdieľať prístup k Business Manager svojej agentúre, pretože zdieľanie prístupu je ako otváranie dverí pre spoluprácu, a my vám ukážeme, ako to urobiť s ľahkosťou.

Krok za krokom

Krok 1: Prihláste sa do vášho účtu Facebook Business Manager

Začnite tým, že sa prihlásite do svojho účtu v Facebook Business Manager, ak ste si už takýto účet vytvorili. Uistite sa, že máte administrátorský prístup, pretože len administrátor môže zdieľať prístup s inými osobami alebo agentúrou.

Krok 2: Otvorte nastavenia Business Managera

Po prihlásení sa kliknite na tlačidlo „Nastavenia" v ľavom dolnom rohu obrazovky. To vás presmeruje na stránku s nastaveniami vášho Business Managera.

Krok 3: Prístupy k stránkam

Na ľavej strane obrazovky zvoľte možnosť „Používatelia". Táto sekcia vám umožní spravovať prístup pre ľudí a agentúry.

žena sa prihlasuje na facebook cez počítač

Krok 4: Pridajte agentúru

Kliknite na tlačidlo „Pridať agentúru" alebo podobné tlačidlo, ktoré nájdete na tejto stránke.

Krok 5: Zadajte informácie o agentúre

Vyplňte informácie o agentúre, vrátane názvu agentúry a ID agentúry. Tieto informácie budete potrebovať na identifikáciu agentúry a agentúra by vám ich mala poskytnúť.

Krok 6: Vyberte úroveň prístupu

Následne si vyberte úroveň prístupu, ktorú chcete agentúre poskytnúť. Môžete zvoliť rôzne úrovne prístupu, vrátane administrátora, editora, analytika a ďalších. Vyberte rozsah prístupov, ktoré najlepšie zodpovedajú vašej spolupráci s agentúrou.

Krok 7: Pozvite agentúru

Potvrďte svoje rozhodnutie a pošlite pozvánku agentúre. Agentúra obdrží oznámenie o pozvánke.

Krok 8: Agentúra prijme pozvánku

Po prijatí pozvánky agentúra musí prijať prístup do vášho Business Managera. Po prijatí pozvánky bude agentúra schopná pracovať v rámci pridelenej úrovne prístupu a spolupracovať s vami na správe reklám a stránok.

Zdieľanie prístupu k Facebook Business Manager svojej agentúre je kľúčovým prvkom úspešnej digitálnej marketingovej stratégie. Týmto spôsobom môžete zabezpečiť, že vaša agentúra bude mať všetky potrebné nástroje na správu reklamných kampaní, sledovanie výkonu a správu obsahu na sociálnych médiách.

Dôležité je však pamätať na bezpečnosť a primerané nastavenie úrovne prístupu, aby boli chránené citlivé údaje a údaje o zákazníkoch. Po úspešnom zdieľaní prístupu a nastavení spolupráce môžete očakávať zvýšený výkon vašich reklamných kampaní a efektívnu komunikáciu so svojou agentúrou, čo napomôže dosiahnuť vaše ciele v oblasti digitálneho marketingu.

Nikola Gužíková - marketingová agentúra Vivantina
Autor
Nikola Bíziková
Social Media Specialist

Zaujala vás naša práca?

Povedzte nám o svojom projekte.

Ako Google Partner vám vieme poskytnúť tú najlepšiu podporu.